FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
Myślę, że z tym Weihnachtsmarkt to bardzo dobry pomysł, ponieważ wprowadzimy się w atmosferę świąteczną no i zrobimy coś zgodnego z profilem Mam nadzieję, że nie będzie drogo, bo u mnie z kasą też nieciekawie
Ale pomysł extra.
Moderator
Hmmm... no nie wiem sama... Ale czy z tego co mówiła p. średzka to możemy jechać na 1 dzień do Drezna!! Albo może w ogóle gdzieś indziej do niemiec>>
Czemu akurat berlin? MOże Frankfurt, Poczdam albo coś innego??
Moderator
Przede wszystkim musimy pamiętać o fakcie, że wycieczka ta ma być organizowana przez biuro podróży Horyzont (z którym współpracuje nasza szkoła). Wątpię, czy oni organizują wycieczki jednodniowe do jakiegokolwiek, wybranego miasta w Niemczech (oprócz tych, oczywiście, co mają w ofercie). No. To taka refleksja.
zgadzam się z moją imienniczką wątpię w to Moni$, że będziemy mogli pojechać w inne miejsce niż Berlin. Jeżeli już jest możliwy wyjazd to tylko do Berlina ( tak mi się wydaje i chyba p. Średzka tak mówiła)
Częsty użytkownik
oki wiec wyjazd sie odbedzie o ile termin sie nie zmieni to 13 grudnia jest zaplanowany
i nalezy juz wplacac 80 zloty do P Sredzkiej
bedzie fajnie mam tylko nadzieje ze znow sie nie zgubie
jade jade jaaaade mamusia juz wie i jade jaade
Im so happy xDD
jakos zaplace moze w pt?
slyszalam ta historie o zakupowym szaleństwie i spoznieniu na autokar ah dziewczynki dziewczynki xD
Częsty użytkownik
no zgadza s(i)e ;p no ale mimo wszystko ja w ty swojej winy nie widze jak mozna dac tylko 30 minut na zakupy w tak ogromnym centruuum?? to oczywiste ze straci sie rachube czasu
Częsty użytkownik
no zdjecia sa fajne
tylko szkoda ze tak malo
najlepiej jak by kazdy co robil foty cos wrzucil
buziaki dla was:*