FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
Częsty użytkownik
ej ej ej nie przeklinac mi tu ja tez zaraz ide sie walnac na wyrko ktorego jeszcze nawet nie zrobilam:P
Moderator
no w sumie prawda, borzy powstrzmaj swój plugawy język i staraj się nie przeklinać
Użytkownik
nie plugawy ;]
Częsty użytkownik
heh bartek ma to chyba juz we krwii;] oks ja chyba sie poddaje bez bicia ze zachcialo mi sie spac ;p
Moderator
To w takim razie uciekaj spać
Częsty użytkownik
taak cieplutkie lozeczkooo tego mi trzeba;] dobrze ze jutro na 10.15
do juterka chlopaki
Użytkownik
ejjj powinna byc juz nowa sygnaturka xD
Użytkownik
dobra tez ide spac. elo wam ;]
Użytkownik
zrobiłam sobie własnie małą przerwę w nauce matmy... jestem sflustrowana zła i wszytko mi sie miesza. muszę sobie tu trochę po marudzić bo zaraz dostane szału...a dobija mnie jeszcze fakt ze przez tą matmę nie zajrzałam nawet do historii ;/ wiec jutro szykuje się porażka na całej linii a.... ratujcie!!!! umieram
Moderator
Nie przejmuj się, też nic nie umiem narazie, ani na matme, ani na historie i nie wierzę, że się nauczę. No cóż trudno.
Użytkownik
to chociaż ty mnie pocieszyłeś umre tu ...chyba zaraz zrobię sobie jakąś kawę i jadę dalej z tymi zadaniami ..;/ masakra.
Moderator
No no ja zaraz też pewno usiądę do tej nieszczęsnej matmy, narazie i powodzenia
Moderator
I co nam po tej matmie ... było minęło, teraz mamy weekend, odpoczywamy (przynajmniej niektórzy), potem znowu będziemy się uczyć na coś innego ... trochę to bez sensu ... Heh, tak mnie naszła jakaś refleksja ...
Moderator
Heh no to już teraz wszystko wiadomo... Wszystkie spóźnienia szanownego pana Gawrona są usprawiedliwione:D Bezsenność to najgorsze co może być Pozdro Gawron:*
Moderator
Towarzyszko moderatorko po co ten sarkazm, poza tym moja bezsenność była na początku świadomym wyborem, a potem zaczeło tak jakoś samo się układać, więc teraz nie umiem już zasypiać przed 0.00.
Przez ostatnie dwa dni trochę zaniedbałem forum i mój temat (dużo spraw na głowie), ale już wracam i zapraszam do pisania.