FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
Moderator
BĘDZIECIE TU MOGLI UMAWIAĆ SIĘ Z INNYMI UŻYTKOWNIKAMI TEGO JAKŻE WSPANIAŁEGO FORUM NA KONCERTY, IMPREZY, A NAWET NA ŁYŻWY, CZY ZAKUPY!!! GENERALNIE WYPADY NA LUB ZA MIASTO. ZAPRASZAM, JEŻELI BRAKUJE WAM KOGOŚ DO KOMPLETU, CHCECIE GDZIEŚ SIĘ WYBRAĆ ALE ZA BARDZO NIE WIECIE Z KIM, BĄDŹ ZBIERACIE JAKĄŚ EKIPĘ TO PISZCIE....
Użytkownik
No wlasnie klasa mamy isc na koncert comy 28.11? minimum sie zdeklarowalo, a co na to obecna reszta, ktora prawdopodobnie nic o tym nie wie? Osobiscie wolalabym na pidzame 8.12
Użytkownik
No uwazaj bo ktos Ci pojdzie. Ja moge isc.. Ale nie. Czemu 28 to jest środa nie? Tey idzmy na pidzame Asia bedzie lepiej co
ej z tą Comą to podobno bilety juz w Wawie wyprzedali O_o nie wiem jak u nas.
Wole Come od pidzamy ale jak sie wiecej wiary na Pidzame zbierze to idzmy na Pidzame
Użytkownik
Ja chce na Pidzame a po ile bilety?
Użytkownik
Tak na Pidzame trzeba szybko bilety kupic ,ktorych ceny nie znam.
Użytkownik
to sie zapoznaj z cena bo ja nie wiem gdzie
Użytkownik
A no faktycznie e tam. nie szkodzi
Moderator
Drakula nie wessa was na śmierć z powodu tego, że nie podaliście tej informacji obok, tylko, że w ogóle chcecie iść na pidżamę (nie znosi tego zespołu). Poza tym ja jestem moderatorem w tym dziale, ale nie mam zamiaru nikogo wsysać. Ja również wolę pidżamę od Comy, z resztą Coma jest w środku tygodnia to tak kiepskawo. Nie wiem ile będą kosztować bilety ale pewno ok. 30 zł
Częsty użytkownik
zastanawiam sie czy isc do tego post dali... niestety zbytniego wyboru nie mam bo zaplacilam juz za bilet....chce ktos moze go odkupic? bo ja nawet nie wiem gdzie to jest .... juz nie wspomne ze nie mam jak wrocic do domku
Z tego co wiem POST DALI znajduje sie na św. Marcinie ostatnie piętro jednego z tych wieżowców co są za Sphinxem...ale ponoć jest jeszcze druga miejscówka tego klubu nie wiem gdzie..ale chyba tam będą te połowinki z tego co słyszałem