FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
myśle że to dlatego iż ponieważ chcą jako mężczyyyyyyyyyyyyyźni zrobic wrażenie na nas kobietach swoją odwagą , charakterem ,mądrością i opanowaniem <hahahah>
no ja oczywiscie marze o mężczyźnie z charakterem xD
ps. nie wiem czy umiem napisać poprawnie mężczyzna , ponieważ mam z tym problem jak z patriotą (patryjota jest ładniejsze xD)
A powracając do tematu to moim suenos stała się ostatnio wycieczka do Turcji No i 5cioletnie moje marzenie - posiadanie Yamahy albo Suzuki, oczywiście motoru tzw. ścigacza... Mhmmmm marzenie
Dominisia, nie wiem czy JEMU O__O marzą się motory. Ja żyję tą pasją od 5ciu lat Oprócz jednego incydentu ja nie zżeram zainteresowań z moich "obiektów westchnień". To jest wg mnie dziecinne zabijanie własnej osobowości
A ekstremalny to on jest
Ale to, że owy bzik nas "łączy" jest przypadkiem
Pamiętasz moje zadanie domowe na niemca z Extreme Sport?
Moderator
Alez macie bogate marzenia:) Ja aż tak daleko nie sięgam;) Moim marzeniem są nieustanne podróże i oczywiście godne życie w przyszłości. Wiekszość marzeń już mi sie spełniło... m.in. podróż do Francji ( aż 2 razy) " Oprócz błękitnego nieba nic mi dzisiaj nie potrzeba"
Suncuy napisał:
A powracając do tematu to moim suenos stała się ostatnio wycieczka do Turcji
No i 5cioletnie moje marzenie - posiadanie Yamahy albo Suzuki, oczywiście motoru tzw. ślizgacza... Mhmmmm marzenie
Nie ślizgacza czylko ścigacza pani zainteresowana , popieram to zainteresowanie motory dają dużą satyswakcje ale nie te super szybkie bo one są wręcz męczące w mieście i tak nie rozwijają większej prędkości niż 100 km/h ze względu na sygnalizacje świetlną, a są bardzo ciężkie przez co hamowanie i ruszanie sparwia wiele trudności.