FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
Zamieściłam ten wątek tutaj ponieważ najczęsciej subkultura wiąze sie z muzyką.
Czy uwazacie sie za członków jakiejś subkultury? Co o tym sądzicie? Może to poprostu forma szufladkowania lub nawiązywania więzi społecznych?
Inspired by WOS xD
Użytkownik
w takim razie ja pierwsza się wypowiem. Subkultury to z jednej strony fajna sprawa(jedność wielu ludzi, wspólne zainteresowania indologie czy upodobania) ale z drugiej takie trochę grupowanie ludzi a przecież każdy jest jedyny, nie powtarzalny i niezwykły
no i smutny jest fakt że ludzie często kierując sie błędnymi stereotypami o danej subkulturze źle oceniają osobę do niej należącą
Ja staram sie po prostu być sobą (taka moja jedno osobowa subkultura )
Ostatnio edytowany przez Ahmed (2007-11-29 17:00:30)
Zgadzam się z Tobą w zupełności
Subkultury są trendy i cool ale bez przesady. Nie zatracajmy siebie.
Ja należę do mojej własnej subkultury downów. Jacyś chętni? xP
Użytkownik
Nie ,nie ,nie!Jestem za uniwersalnoscia! Po co sie z czymkolwiek utozsamiac,jednoczesnie odwracajac sie od tych z innymi upodobaniami.
Ja też jestem indywidualna. Lubię być inna i nie znoszę mieć klonów!!! To schlebia, owszem, ale na dłuższą metę wkurza:/ Dominisia! Ja idę do Twojej subkultury downów! Poczuwam się
Użytkownik
ja sie przyznaje P
Częsty użytkownik
noo dobra ja tez