FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
TEMAT POŚWIĘCONY RÓŻNEGO RODZAJU NIEWYOBRAŻALNYM HIPOTEZĄ, TEORIĄ SPISKOWYM, ZJAWISKĄ I WSZYSTKIEMU CO NIESAMOWITE, NIEREALNE I BUDZĄCE GROZĘ....;D
I niech zgadnę - zainspirowała Cię słynna hipoteza Oli xD
Nowicjusz
zniszczyć ten temat zanim Ola go zobaczy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Popieram Monikę!!!!!!!!!! I Asia B.
Użytkownik
bueheheh wierze w teorie surowej marchewki i mokrej pietruchy
Jest wiele ciekawych zjawisk paranormalnych duchy, UFO, zagłada świata warto o nich podyskutować ja do wszystkiego podchodzę tak: "Nie trzeba we wszystko wierzyć, ale warto o tym wiedzieć". Natomiast nie wierzę w przepowiednie bo jak to sam Nostradamus powiedział: "Wystarczy dużo mówić na wiele tematów a napewno coś się spełni"
Użytkownik
No przykro mi, za późno... zobaczyłam... ale wy sobie nie myślcie, że ja w to wszytko wierzę tak porostu temat sam w sobie jest ciekawy... poczytajcie, zgłębcie się w tym a tez was wciągnie i będziemy mogli podyskutować
... aczkolwiek bunkrów nie kopie
... a ziemia jest płaska heheheh
Znalazłem coś bardzo ciekawego. Pamiętacie zapewne III cz. "Dzidów" i Widzenie księdza Piotra
"Z obcej matki: krew jego dawne bohatery
A imię jego będzie czterdzieści i cztery"
Cóż sie okazuje bardzo ciekawy artykół, podaje historię Polki mieszkającej w Kanadzie, która spotyka się z szamanem Indian...dochodzi do dziwnych rzeczy podczas spotkania, szaman wie rzeczy wrecz niewyobrażalne o większości osób z grupy wycieczkowiczów....pozwala zadać sobie od kazdej z osób pytanie. Jeden z uczestników, także Polak pyta wlaśnie o ten cytat....więcej dowiecie się czytając cały artykół...czytając go jest także wzmianka o slynnym roku 2012, ciekawy zbieg okoliczności....miejcie caly czas w myślach słowa: " Z obcej matki: a krew jego dwane bohatery" ja poczułem lekkie pzrerażenie...
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/zaga … 20238.html
Moderator
Wiecie co, ja wogóle nie wiem po co powstał ten temat, przecież i tak wszyscy zginiemy! Eee tam nie gadam z wami idę kopać bunkier!
Użytkownik
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Nowicjusz
Litwinek .. jestes głupia:P i wiesz co Ci powiem? te wszystkei teorie spiskowe to spisek:P znaczy noo... jakieś bzdury i Twoje własne imaginacje.. w sumie spoko.. pośmiać się można no i można poczuc dreszczyk emocji;D a ja mam aplany na 2013rok i na każdy inny więc nie mam zamiaru umierać, zamarzać ani być atakowana przez asteroide:P więc wybacz.. ale mnie przepowiadnia majów nie dotyczy:D love love love:*
Nowicjusz
Ale ja wam powiem jedno i tak zginiemy w 2012
Moderator
Skończy się w 2012 r. kalendarz Majów, to zacznie się kalendarz Czerwców (wyczytałem to dawno temu w necie właśnie w temacie 2012). W sumie to nawet jak będzie w tym 2012 koniec świata, to co z tego ... Chwilę się poboimy i będzie po wszystkim. Po prostu. Chwila apokalipsy i spokój. Może by nas chociaż ominęła siara z Euro ;P
Użytkownik
słuszny wniosek z tym euro... a ty Saimonku się nie martw bo przeżyjemy w końcu już Ci obiecałam imprezę w 2013 roku ;D
Nowicjusz
a ja bym sobie to Euro2012 obejrzała. może bedzie na kogo popatrzeć ah no to cacy -> umówione na imprezowanie w 2013 roku.. i każdym kolejnym:D