FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
Horror punk – styl muzyczny, łączący cechy punk rocka i gotyckiego rocka, inspirowany stylistyką horroru. Muzyka, teksty, a także otoczka sceniczna odwołują się zazwyczaj do klasycznych filmów grozy, rzadziej literatury, czasami w sposób parodystyczny. Za prekursora horror punka uważany jest amerykański zespół The Misfits. <3
Chemisona jara teraz horror punk. Stąd "panterkowe" spodnie;) Oczywiscie nadal lubie metalcore, metal i rocka^^
http://pl.youtube.com/watch?v=LNaEM1CFIIU - Wednesday 13 "Bad Things" jedna z moich ulubionych piosenek:) polecam szczegolnie jak jestescie na kogos/cos wkurzeni
ps. Tak wokalista jest moim mężem obecnie nr1 ^v^
Słuchaj Chemku coś nas łączy - Wednesday 13 i Ich3ci i tu trójka i tu trójka Ma zgwałcone włosy ten Twój mężczyzna
i fajny nietoperek
Moderator
Heh czyli wychodzi tu, że tylko ja nie mam żadnej obsesji maniakalnej (hehehe ), nie no w sumie mam takiego jednego na którego mam obsesję prawie 2 lata
. Tylko on jeden potrafi ze mną wytrzymać :], a zresztą... i tak Norwid mówił, że geniusze będą niedoceniani <megalol> :] Pozdrawiaaaaam!
P. S. Z tym geniuszem to żartowałam! :] Żeby nie było potem że sobie wlewam czy coooś ;P (no fakt, ja mam dziwne poczucie humoru )
Akinorew moj umysł spadakowanego 5-latka podpowiada mi, że zostaniesz naszym 4 wieszczem narodowym Jakoś takoś się składa że WSZYSCY w klasie mają specyficzne poczucie humoru
) nie jesteś wyjątkiem ;*;*
zdecydowanie trafnie nazwałas moj stan EMOcjonalny OBSESJA MANIAKALNA horror punk Wednesday itp itd rządzą ^v^
Moderator
Ula no słuchaj tylko Ty mnie jeszcze podtrzymujesz przy życiu <hah :]>. Chemison nie przejmuj się, mam taki sentyment dziwny do ludzi z obsesją maniakalną
Kiedyś posłużycie mi z Ulcią do badań ludzką psychiką i podświadomością i w ogóle
Bajer Chemison obiektem specjalistycznych badań naukowych
Napiszmy o tym horror punkową piosenke
Akinorew bierze nóz i rozcina mozgi nam
i dziwi sie bo tam niezły szlam
kochany , padaki dziwnych dam
ona myśli : za te downy Nobla mam!
tak tak rozwal ten mozg kobieto
tak tak rozprzestrzeń tę chorobe
tak tak pogotowie padakowe!
W trzynastym liceum ogólnokształcącym zdarzył się cud
Akinorew odkryła nowy lud
Super Soniczne Szaliki Kochanowe
Ulsien Chemison zajebiste pogwałcone
tak tak rozwal ten mozg kobieto
tak tak rozprzestrzeń tę chorobe
tak tak pogotowie padakowe!
To nie jest kolejna piosenka dla dzieci
To dla ludzi co mają w głowie śmieci
Zombie bez mózgu pozostały
efektywnie zpadakowały....
AHAHAHAHAHAHHAaaaaaaaaaaaaaaaa <lol> ALE MI SIE NUDZI XD
Ostatnio edytowany przez chemison (2008-03-14 21:01:33)
Moderator
Dominiko, rozumiem, że podany przez Ciebie utwór jest typowym przykładem horror punku ?
Powiem szczerze, że nie jest do stylistyka, za którą przepadam, ale warto rozszerzać swoje horyzonty i posłuchać czasem, co tam w różnych kręgach muzycznych się kręci
No, to już nie przerywam tej pasjonującej dyskusji, która owocuje nawet poezją
Dziekuje Arku za wspanialy wyraz dojrzałosci muzycznej czyli szacunek do "obcego" gatunku muzycznego Wiem, że nie należy ten rodzaj do najambitniejszych, ale ma w sobie w moim subiektywnym odczuciu to urocze "aws aws"
które sprawia, że mnie to kręci, a że kręcą mnie dziwne rzeczy to juz jest osobny temat.
Ależ nie przeszkadzasz! Moze sam napiszesz rowniez jakas piosenke w stylu horror punk? O naszej klasie? XDDDDDDDDD pozdrawiam ^v^
Ps. Tak Arku Wednesday 13 to typowy przyklad