FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
Ideały nie istnieją? ;>
Ps. przepraszam za swój błąd ortograficzny. Jak go nie widzicie to okay;) ale ja jestem glupia ^^
Ostatnio edytowany przez chemison (2008-03-14 19:52:56)
Chemisonek! To miało być specjalnie! O czym Ty mówisz??? ;P
Dzieki Ulsien za wsparcie ale nie ma co ukrywac moich ulomnosci XD
To co? Wychodzi na to, że z polecenia Pana Drakuli bede musiala sama odpowiedziec na mega trudne
wyzwanie tematu. No wiec w moim swiecie przede wszystkim jest miejsce na ideały. Podejdzmy do tego z dwóch stron : po pierwsze "wszystko sie może zdarzyć", a po drugie każdy marzyć może. Wiec kto mi zabroni mieć ideał? Jest to forma uzmysłowienia sobie czego właściwie chcesz. Tak wiem to troche naciągana teoria, ale lepsza taka niz zadna
Może was to zaskoczy, ale ja opisze ideał mężczyzny XDD
Chcialabym, aby moj wymarzony mężczyzna miał długie proste włosy (niekoniecznie do pasa XDD) czarne o tak byloby naprawde miło jesli bylyby czarne (zdaje sobie sprawe z tego ze musialby je farbowac ;]) zielone albo niebieskie oczy, mhm...nos no taki duzy prosty dlugi albo slodki nie potrafie okreslic tego dokladnie xP musi ukladac dlonie w specyficzny sposob, być wysooki <3 miec ladny usmiech i duze zęby. Nie musi ubierac sie jakos specjalnie ale zwracam uwage na buty. Co do charakteru to musi być inteligentny, miły ale nie przesłodzony, mieć własne zdanie, traktowac mnie jak księzniczke , mieć taki "chłód" w oczach xDD, mieć padaki i poczucie humoru
nnonon zgwałcony ma byc
koniec ^v^
Mój ideał??? No okey napiszę Otóż, ideałów nie ma, ale cóż zawsze można pomarzyć
Ważniejszy charakter dla mnie więc: społeczny, towarzyski, nie-egoista, miły, szanujący innych, opiekuńczy, czuły, troskliwy, namiętny
A wygląd? Brunet o ciemnych czekoladowych oczkach (najlepiej lekko skośnych i z czarnymi "oprawkami" ^^), wyższy ode mnie, starszy max 5 lat lub rówieśnik , musi mieć ogólnie silne przedramiona i uwydatnione łydki najlepiej od piłki nożnej xDD Ciemna karnacja mile widziana ^^
Fajnie by było jakby był motocyklistą I miał Suzuki albo Yamahę... (jak marzyć to na całego!
)
A tak naprawdę kogo pokocham to nie wiem O wyglądzie można marzyć, ale i tak charakter najważniejszy
tak tak zgadzam się. Pomarzyć mozna ale i tak w koncu charakter bierze gore
w sumie ta osoba musi miec "to cos" co mnie ruszy. Mhm... w sumie moze sie okazac ze bedzie blondynem czy cos xDD pozyjemy zobaczymy xD
Ulka Ty masz fajnie że Ci ideał przed nosem lata xD
Yyyy Dominisiu ten mój ideał mnie zabija i przyprawia moje serducho o mega szybkie bicie za co potem mnie mój walnięty kardiolog wyzywa Ale nie narzekam
Będzie smutno bez nich....
Jeszcze rączki Ci się trzęsą ^^ kieeedyyyys tez tak mialam na jednego no i sie sama prawie tym wykończyłam ale to było dawno i nie prawda.
Jasiuuu^^ był ładny jak miał dłuzsze kłaki a teraz to juz nie ma na co popatrzec T.T
oczywiscie ze bedziemy wszyscy tesknic ^^
ale jak to juz sprytnie wczesniej zauwazylam mamy skłonności do idealizacji coponiektórychkochanów ze względu na nude xD
Wiesz ta moja trzęsiawa rąk... Co to ma być? Helloł!!! I nie mogę wtedy słowa z siebie wykrztusić xD Żałosne
Moderator
Ehh ja tu nie mam nic do gadania, swój ideał mam od prawie 2 lat . No i muszę zauważyć że ten ideał jest zupełnie inny od tych moich wcześniejszych ideałów, którzy zazwyczaj byli brunetami z niebieskimi oczyma :] - jest blondynem z zielonymi oczkami i ma 190 cm wzrostu
I kocham go baaardzo mocno
Także dziewczyny - skoro ja kogoś znalazłam to jestem pewna, że Wy nie będziecie miały zbytniego problemu!!
A musicie widzieć, że wspieram Was w tych Waszych wygwałconych akcjach na przerwach itd. co nie Ulcia?
Oczywiście Weruś Też mam padakę jak mi co nieco szepniesz do ucha gdy Ich3ci przechodzi koło mnie
Zwłaszcza jak czekamy w środy na p. D. przy pokoju nauczycielskim
Pamiętasz?
Słuchaj nie zapominajmy o Ronaldinho
Ten to jest też zgwałcony O.O Dowidz
CZĘŚĆ POSTÓW USUNIĘTA, GDYŻ ROZMOWA WYKRACZAŁA JUŻ ZBYT DALEKO POZA TEMAT
ADMINISTRATOR