FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
Częsty użytkownik
mozliwa wycieczka do Berlina!!
włazić w aktualnosci -nowiny
i sie wypowiedziec na ten temat
byla bym wdzieczna jak by kazdy cosik napisal na ten temat:)
Ostatnio edytowany przez FeRgUsOnIk (2007-11-23 17:16:32)
Częsty użytkownik
Janusz jest The Best uwielbiam gdy zrzedzi jak go prosze zeby otworzyl szatnie;p
Użytkownik
Ja bym chciala godzine posiedziec w szatni i biegac po niej w kurtce amerykanskiego
Oj Martynka Martynka:) Musisz ziścić swoje marzenie i udokumentować owo zdarzenie na fotkach
Użytkownik
tak a moze jeszcze do tego powąchamy buty dziewicy i pogwałcimy kurtke EMO:D hah proponuje ponosić WF Rumcajsa no i jeszcze pare innych xD
Moderator
Hmm zaczynam się Was bać YYYY wiecie... To sie leczy
Nie nooo... "Każdy ma swojego bzika, każdy swoje hobby ma" jak to się kiedyś śpiewało (ach... te stare dobre czasy
)...
Hmm piosenka zwałowa ale sens przenośny mimo wszystko aktualny
Użytkownik
Weronika jak czytam te Twoje posty jakoś głupia sie czuje
is my idol
Weroniko powiedz mi kto sie nas jeszcze nie boi? XD uwazam ze 2c to postrach całej szkoły^^ no wiecie ile lasek łazi na obczaj? no no nie duzo xD
Nie jest mi wstyd czy cos. Dobrze sie bawie. Tu i teraz z wami:*
Moderator
Katherino onieśmielasz mnie... <lol2> hahaha :]
Zgadzam się z Dominisią Niedługo cała 3b, Kochan i Jasiu będą uciekać na nasz widok przez okno xD Ach... Ich Trzeci xD Moja nowa "zdobycz"
Nie wiecie który to??? Ten co się za Emo i Małym szwęda
Ich trzeci? o matko! niedlugo bedziemy rozmawiac szyfrem :haha: (jeśli juz nim nie gadamy xD) czyz to nie cudowne? wiecie ile bedziemy mogly opowiadac wnukom? All I want for X-mas is #;] xDDD kocham was:* no i zgwalty nasze oczywiscie tez
Masz rację Dominisia Będzie o czym opowiadać... Jakie to babcie były głupie:P