.....::::I I I C....X L O....P O Z N A Ń::::.....

FORUM KLASOWE III C

Ogłoszenie

..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............

PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW

#1 2008-03-14 19:50:47

chemison

Częsty użytkownik

5598819

małe, duże problemy <3

Problem mały czy duży?Przejmujesz się tym co inni o Tobie sądzą? Jakieś kompleksy? A może jesteś bez wad? Podziel się tym z nami Bulwersacje dozwolone, tylko bez rękoczynów prosze:)

^v^ nietoperek.

#2 2008-03-14 20:43:49

Akinorew

Moderator

Re: małe, duże problemy <3

Ja niestety jeszcze się przejmuję tym co inni o mnie mówią, ale zaczynam pomału mieć to coraz głębiej . No naprawdę, bo przecież kiedyś dostanę na głowę słuchając tych wszystkich bzdur opowiadanych o mnie po kątach :] Pozdrawiamy bajkopisarzy!

#3 2008-03-14 20:51:18

chemison

Częsty użytkownik

5598819

Ja sie kiedys załamywałam, ponieważ byłam przekonana, że obcy ludzie idący po ulicy uważają że jestem brzydka, głupia etc. Teraz wiem ze nie zwracaja na mnie uwagi. Bardzo duzo czasu zabralo mi przekonanie do tego mojego dziwnego umyslu. Nadal mam kompleksy na punkcie swojego wygladu itp. ale nie blokuja mi normalnego funkcjonowania tak jak kiedys. Co wplynelo na taka zmiane? Przyjaciele, rodzina, znajomi. Dziekuje za slowa wsparcia (co wspieraja to wiedza). Dolina na tle siebie jest choroba i trzeba ja leczyc. Jest sie takim jakim sie jest (ja naprawde to pisze?) i trzeba sie szanowac. Jak niektórzy nie doceniaja Twojej osobowosci, mądrosci (Akinorew ;*;*), urody to walic ich. NIE SĄ CIEBIE WARCI ) warto sie otaczac osobami ktore akceptuja Cie takim jakim jestes
Ps. O mnie krąza tez ploty? chetnie sie dowiem XD

^v^ nietoperek.

#4 2008-03-16 11:16:16

Suncuy

Moderator

5896117

Bardzo dobrze dziewczyny Jestem z Was dumna! Ważne że nasi bliscy i Ci, na których nam zależy wiedzą jak jest naprawdę ) I tego musimy się trzymać A co do wyglądu - KAŻDY jest piękny Naprawdę

Una vida sin danza no la puedo imaginar pues la danza es la vida.

Przyszłość należy do tych, którzy wierzą, że spełnią się ich najpiękniejsze marzenia.

#5 2008-03-16 19:08:56

chemison

Częsty użytkownik

5598819

W mysl zasady : każda zmora znajdzie swojego amatora xD wszyscy sa piekni tylko, niektorzy nie sa w Twoim typie xD Naprawde sie ciesze ze moje problemy nie przeszkadzaja mi w koncentracji nad lekcjami na przyklad

^v^ nietoperek.

#6 2008-03-16 19:42:11

Moni$

Moderator

Jak to mówią każda potwora znajdzie swojego amatora... POmimo to iż mamy postanowienie nie słuchać i nie brać do serca bzdur kiedrowanych w naszym kierunku to może nie raz warto się zastanowić nad jakimiś przesłaniami, ale to raczej od osób bliskich nie wliczjąć w to zazdrosnych o wszytko niby przyjaciół. Wydaje mi się że branie wszytkiego do serca jest nagorszą rzecza jaka może byś gdyż prowadzi to tylko do głębokiej doliny nic więcej. Trzeba zbierać to wszytko przemyśleć połowę wyrzucić i zakopać, a coś co myślimy że może być prawdą próbować zwalczyć wydaje mi sie ze tak jest najlepiej... Buzi:*

#7 2008-03-16 19:52:06

chemison

Częsty użytkownik

5598819

Moni$ zwróciłas uwage ważny aspekt problemow ze sobą czyli rady najbliższych przyjaciól. Prawda jest taka, ze w pierwszej chwili pomysli sie ze są zazdrosni itp. dopiero kolejne przemyslenia prowadza do slusznych wnioskow:) problemy z przyjaciolmi warto rozwiązywac tylko i wylacznie w gronie zainteresowanych nie mieszajac w to osob TRZECICH xP pozdrawiam ^v^

^v^ nietoperek.

#8 2008-03-18 08:19:45

Suncuy

Moderator

5896117

Słuchaj... nie wyjeżdżaj mi tu z osobami TRZECIMI dobrze o_______________O
Ale macie rację dziewczyny, nie ma sensu się przejmować! Mamy wspaniałych ludzi dookoła siebie, którzy nam pomogą Czasem zdarzają się i tacy zakłamani, ale gdzie ich niestety nie ma Chemison ma rację! Ja też kiedyś myślałam, że ludzie, którzy chcą mi pomóc są zazdrośni o moje szczęście. Teraz widzę, że to ja się myliłam i wiele spraw mnie zaślepiło. Ale już jestem ostrożniejsza i wiem, że to były jakieś moje chore schizy.

Przyszłość należy do tych, którzy wierzą, że spełnią się ich najpiękniejsze marzenia.

#9 2008-03-18 10:23:35

chemison

Częsty użytkownik

5598819

No widzisz:)  Teraz ja też wiem ze na wszystko trzeba spojrzeć z dystansu i nie od razu kierowac sie EMOcjami, to trudne ale z czasem sie udaje:) Staram sie byc bardziej wyrozumiala dla ludzi ale jak ktos mi powaznie nadepnie nad odcisk to nie mam zamiaru sie dystansowac xD no bo kurcze znowu nie mozna dawac soba pomiatac. Kiedys dawalam i nie wyszlo mi to na zdrowie ale teraz wszystko jest inne. W sumie to od liceum bo ludzie sa dojrzalsi, fajniejsi...

^v^ nietoperek.

#10 2008-03-18 22:35:54

Moni$

Moderator

Moim zdaniem trzeba nauczyć sie odróżnać tych PRAWDZIWYCH przyjaciół od takich co kierują się tylko swoim dobrem... Szczerze mówiąc trafiłam na takich co umieli tylko krytykować a robili to z zazdrości i gdyby nie ci prawdziwi przyjaciele którzy mnie podnieśli gdy ci fałszywi podcieli mi skrzydła i rozbiłam się o twardy ląd to nie wiem co by ze mną było chyba tylko vanitas vanitatum et omnie vanitas... Dbajmy o naszych porzyjaciół i doceniajmy tylko tyvh prawdziwch... nauczmy się ich odróznać

#11 2008-03-19 08:03:05

Suncuy

Moderator

5896117

Ja też czasem spotykam ludzi, którzy mówią mi, że jestem fajna, kochana itp itd a za chwilę okazuje się, że przyjaźnią się ze mną żeby znaleźć korzyść dla siebie... Ale mam Prawdziwych Przyjaciół, na których zawsze mogę liczyć i którzy mnie nie zawiodą!!! Buźki

#12 2008-03-20 21:33:44

Moni$

Moderator

Dokładnie... Ja miałam tak nie raz... tylko że ja mam tak że ja sie szybko angażuję uczuciowo chcę być dobra dla wszytkich, pomóc a inni to tylko wykorzystują, nie raz zdarzyło mi się tak że byłam dla kogoś wielką przyjaciółką a teraz... kontaktu 0 pewnie moża sie tłumaczyć że nowa szkoła nowi ludzi itp. ale widać że tej przyjaźni poprostu nie było. Czasami też jest tak że gdy straci się jakąś osobę np. przyjaciółkę to szuka się zamiennika i na tym najbardziej można się sparzyć. PO za tym uważam że 2 osoba jeśli jest prawdziwym przyjacielem nie może za bardzo ingerować w nasze żcyie może powiedzieć że coś jest źle ale musi akceptować nasze decyzje próbować pomóc nam naprawiać nasze błędy, słabości a nie negowac je... Pamiętaj rób w życiu tak aby nikt przez ciebie nie płakał. Akurat weszłyście dzieczynki na taki temat że mogłabym się na niego rozwodzić godzinami i pisać tu nie wiadomo jakie laboraty:D " Razem jesteśmy lepsi" Szanuj przyjaciół tych prawdziwych a pomóżmy odnalesć się tym udających przyjaciół może wreszcie zrozumieją swój błąd... nie wiem... Czasem trudno jest pewne rzeczy przeskoczyć i trzeba się nie raz sparzyć by potem nie popełnić tego samego błędu....

#13 2008-03-21 19:15:51

Suncuy

Moderator

5896117

Moni$ masz absolutną rację. Przyjaciel to osoba, która Cię akceptuje takim jakim jesteś i nie stara się Ciebie zmieniać po to, żeby jemu było z Tobą lepiej. Prawdziwy Przyjaciel zawsze pocieszy, pośmieje się, popłacze... Jest wtedy, gdy najbardziej go potrzebujesz... I o to chodzi

#14 2008-03-21 19:53:29

Moni$

Moderator

Dokładnie tak jest:) Przyjaciele sa jak anioły pojawiają się wtedy gdy ktoś podetnie ci skrzydła

#15 2008-03-23 15:22:07

chemison

Częsty użytkownik

5598819

Aniołeczkiiiiiiiiii^^ a moze nietoperki ^v^

^v^ nietoperek.

Stopka forum

RSS