FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
TEMAT STWORZONY SPECJALNIE DLA NASZEGO KOLEGI (GAWRON) I JEMU PODOBNYCH, KTÓRY SWOJĄ AKTYWNOŚĆ ŻYCIOWĄ ZACZYNA PO 13 W DZIEŃ I KOŃCZY NAD RANEM, UWIERZCIE PO TYM CZASIE JEGO MÓZG FUNKCJONUJE NA ZWOLNIONYCH OBROTACH, A JEŻELI JEST NIEWYSPANY LEPIEJ GO NIE DENERWOWAĆ
Moderator
No cóż, nasz administrator powinien stworzyć dla siebie nowy wątek "Ranne rozmowy od 6:00".
Teraz na poważnie, jeśli ktoś nie sypia w nocy, cierpi na bezsenność, czy (jak ja) jest nocnym stworzeniem, to zapraszam. Oczywiście piszcie również przed 00:00. Będziemy tu głównie rozmawiać na tematy spokojne, od egzystencjalnych po te jak najbardziej prozaiczne. Mam nadzieję że nie będę jedyną osobą, która będzie odwiedziać i pisać tutaj.
Częsty użytkownik
ja tam chodze pozno spac wiec moze wpadne w najblizszym czasie na nocne- pogaduchy
a po takiej krotko przespanej nocce ciezko mi sie wstaje -stad te moje spoznienia w szkole;] ostatnio pare razy zaspalam na 10:15
Ostatnio edytowany przez FeRgUsOnIk (2007-11-13 18:12:29)
Moderator
No, cóż obawiam się, że również będę tutaj osamotniony drogi kolego, ale gorąco zapraszam wszystkich wielbicieli nocy. Ja, też lubię spać, nie koniecznie w nocy i też się spóźniam, czasem. Raz tak zaspałem, że obudziłem się ok. 14.00 i stwierdziłem, że nie ma sensu iść już do szkoły. Aha, i nie kierujcie się zbytnio moim wstępem, to jest na półserio, bo z autopsji wiem, że najczęściej rozmowy na takie tematy ta godzina jest najlepsza, no, ale jak by ktoś chciał pogadać o głupotach, to oczywiście zapraszam, nie krępować się.
Użytkownik
no jest 00;30 a ja wciąż nie śpię... chociaż chyba zaraz zmienię mój stan rzeczy i pójdę położyć sie do milusiego łóżeczka bo w sumie nie jestem w stanie napisać nic mądrego
Moderator
No i tak jak myślałem zostałem sam na placu boju, oby w weekend była lepsza frekwencja. hahaha. Złudne marzenia
Częsty użytkownik
a tam saam...ja jestem , bartek jest;] chociaz w zasadzie ja zaraz sie zmywam...przed chwila troche zakuwalam z matmy i zachcialo mi sie cholernie spac:P
Użytkownik
a mi sie jak zwykle nie chce spac kiedy powienienem ;/ mi sie tylko chce spac w godzinach 3:30 do 14 k****** mnie bierze ;/ agagaggagaaga
Częsty użytkownik
bieedny Bartus:D to teraz juz wszystko jasne dlaczego tak czesto nie ma cie w szkole ...jak spisz do 14:D
Użytkownik
hihi a no.. zreszta ci juz nie raz mowilem ze jak mnie nie ma w szkole to spie minimum do 11 P
Moderator
No to dobrze, że sam tu nie sterczę. Matmy?? Po co matmy się uczyć? Borzy rozumiesz coś z tego? My z Borzym powinniśmy chodzić do wieczorówki przynajmiej przytomni na lekcjach byśmy byli
Częsty użytkownik
hehe a potem mnie biedna nawiedzasz zeby skserowac zeszyty zginal bys beze mnie
ale jest plus- zawsze mozna cie poszantazowac ze nie dam ci zeszytow:D wtedy jestes taki milusi;]
Częsty użytkownik
gawron napisał:
No to dobrze, że sam tu nie sterczę. Matmy?? Po co matmy się uczyć? Borzy rozumiesz coś z tego? My z Borzym powinniśmy chodzić do wieczorówki przynajmiej przytomnie na lekcjach byśmy byli
ja ucze sie z przymusu;] poprawiam w czwartek sprawdzianik bo mi kiepściutko poszedl;]