FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
W TYM TEMACIE PODZIELCIE SIE SWOIMI SPRAWDZONYMI SPOSOBAMI NA TZW. DOLINE. MAM NADZIEJE, ZE NIE BRAK WAM POMYSLOW! KAZDY Z NAS PRZECHODZI CZASEM TAKIE UPADKI, ALE PO DESZCZU WYCHODZI SLONCE, A PO KAŻDEJ NOCY WSCHODZI NOWY DZIEŃ. CZEKAM NA METODY
Moderator
Hmmm mój sposób na dolinę... To rozmawianie godzinami na GG z osobami najbliższymi mojemu sercu Na nich zawsze mogę liczyć, moi kochani ;*. No a z takich przyziemnych spraw to np. spanie
no i może czekolada, ale to niezwykle sporadycznie
Tak na marginesie pisząc, to doliny zdarzają mi się baaardzo rzadko i żeby mnie doprowadzić do dolinki trzeba być mistrzem :] Wskazówka: zauważyłam, że sentencja "Don't worry, be happy" sprawdza się w 100 % hehe
Nowicjusz
ja mam często różnego rodzaju dolinke najbardziej lubię posłuchać muzyczki i tańczyć. Taniec chyba najbardziej pomaga i rozmowa z bliską ci osobą
Częsty użytkownik
ja jesli mam doline to ide wygadac sie (czasem wyplakac) mojej kochanej przyjaciolce:) po za tym muzyka... najchetniej to bym sie zapchala slodyczami ale wiem ze to moze byc nie korzystne w skutkach dlatego tego nie stosuje
no i taniec tez oczywiscie mi pomaga
Użytkownik
zjesc 3 ludzi i 2 psy
Użytkownik
troche EMOcji sie przyda i już lepiej
Tak Aguś Pozytywnych EMOcji
Borzy jak zwykle oryginalny pomysł
"nie znam drugiej takiej osoby jak Ty co by sie tak poniżała" - Ulka o mnie
no wiec słuchajcie rad mistrza doliny o ogolnej nienawiści do samego siebie xD
Po tym jak juz siebie o wszystko poobwiniacie, poprzypominacie sobie wszystko co najsmutniejsze w waszym zyciu i posłuchacie dołujących kawałkow poprostu wezcie cieply prysznic, jakaś dobra herbata, wasza ulubiona zabawowa piosenka poprawi wam humor. Telefon do przyjaciela to przydatne koło ratunkowe No i wreszcie na końcu pomyślcie ile macie szczęścia! Obie ręce, obie nogi i nie musicie żreć ludzi i psów jak Borzy ^^
Bo to prawda Dominisia naprawdę nie znam drugiej takiej osoby co by się tak poniżała
i skończ z tym bo sama napisałaś, że "obie ręce, obie nogi..."! I wcale nie jesteś brzydka!!!
Moderator
Najlepszy sposób na dolinę ? Klimatyczna, spokojna muzyka, podziwianie świata za oknem i ogólnie takie tam
Moderator
Hm, spokojna muzyka niekoniecznie musi zawierać tekst Celowo napisałem spokojna, bo nie zawsze znaczy to smutna i dolinująca
często może być nawet podnosząca na duchu
hm, co do szarego krajobrazu, to też może być fajny, jak na niego odpowiednio "dziwnie" spojrzeć
a wiec masz na mysli muzyke relaksacyjną zgadzam sie to cos innego:) nie mam sily patrzec na szary swiat inaczej jak wiem ze musze isc od rana do budy xD i pisac sprawdzianiki odpowiadac czy co tam jeszcze xD
Jasne! Muzyka zawsze pomaga. Moim sposobem na dolinę stała się ostatnio piosenka Metalliki "Nothing else matters" no i pewien filmik w Necie, co Weruś Ty wiesz o co loto
No i oczywiście taniec!!!