FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
oczywiscie Nothing Else Matters uspakaja tylko wtedy gdy ja to spiewam (czyt. wyje) Ula tego doswiadczyła ostatnio na bilogio-fizyce
Jak sie ma doline to trza wejsc na forum w dział Humor z zeszytow.^^
Ostatnio edytowany przez chemison (2007-12-07 14:52:59)
Inne wykonanie niż Dominiki nie wchodzi w grę Tylko ona potrafi tak świetnie oddać klimat tejże piosenki:D Zwłaszcza na biol-fizyce w 101 gdy przeżywa się takie EMOcje które sięgają zenitu parę klas dalej:)
Użytkownik
Nothing Else Matters ah, ja nawet fragment na gitarze zagram, reszty muszę się jeszcze nauczyć ;D
EMOcje są jak się przypadkiem przechodzi obok 114 a tam są drzwi otwarte i w ostatniej ławce siedzi Matryk, bez czapkiiiii!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaa! dobrze, przepraszam. bez emocji.
doliny są zbędne. szkoda na to życia. zufrieden
Ostatnio edytowany przez Baranek (2007-12-08 21:33:25)
Ja dzisiaj doszłam do wniosku, który mnie samą zaskoczył. Mianowicie, że jak będę się dołować to żadnej radości życia nie będę miała. Poza tym wydaje mi się, że takie skutki przyniosło to skończenie z "europejskimi" Latynosami. Wiem, że to dziwne, ale czytałam jakiś artykuł psychologiczny i tam pisali, że jeśli człowiek myśli i wierzy, że jest do niczego, nie da rady, ma pecha w życiu itd. to potem rzeczywiście tak się dzieje. Więc trzeba zmienić tryb życia i zacząć w siebie wierzyć. Zgadzam się z wypowiedzią Baranka
SOLAMENTE LA SONRISA
czyli od jutra wszyscy zyjemy z usmiechem na ustach:) wiecie co chyba nawet ja dochodze do wniosku, ze szkoda zycia na doline.Chciaz czasami to silniejsze ode mnie,bo w mojej glowie juz gleboko zakorzenilam swoj obraz odrazajacego glupiego potwora. No i potem mam problem z tym co mysla o mnie inni itp. ale kurcze co to kogo obchodzi jak wygladam? wazne co jest w srodku nie? no tylko nie zawsze jest sie wstanie miec wszystko gdzies....to naprawde przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu. I na przykład jak patrze w lustro to odechciewa mi sie wszystkiego tylko ze ja nie wiem dlaczego. Po co mi to bylo? wydaje mi sie ze to dlatego ze gdzies zaprogramowałam sobie ze perfekcyjny wyglad to perfekcyjne zycie a inaczej to masakra. a tak przeciez nie jest! Bo dla jednego bede brzydka ale dla drugiego 8 cudem swiata,ponieważ o gustach sie nie dyskutuje. No i swietnieee dobrze niby wszystko wiem i rozumiem ale jutro zacznie sie od nowa. Musze zaczac trenowac silna wole i usmiechac sie do siebie(tylko bez przesady zeby inni sie nie pokapowali ze jestem downem xD). NO! dziekuje wam moi kochani:*: za to ze ze mna wytrzymujecie i macie sile na moje mędzenie:) Ja wiem ze jestem trudnym przypadkiem, ale wy i tak chcecie sie ze mna zadawac:) TO UROCZE:) KOCHAM WAS
tak tak od jutro zaczynam prace nad sobą zeby miec lepsze samopoczucie i zycie itp ^^
Głowa do góry Dominisia! Trzymam za Ciebie kciuki kochanie:* Jesteś cudowną osobą, naprawdę**
ojej zawstydzasz mnie....<3 bez przesady zgwałciku^^ Ty być cudowniejsza : dzieki:*
ja tez trzymam za Ciebie
kiedyś przyjdzie dzien ze bedziemy sie chcialy fotografowac bez przerwy ;p
Moderator
Co tu taki przestuj?? 0 smutków?? To może i dobrze... Smiejmy się ile mamy tchu:D
Pewnie! Widocznie pomagają tutejsze rady Śmiech to zdrowie
Moderator
Życie jest za krótkie by się dołować. Jednak jeśli ktoś podłapie doła to jak już wspomniane było przedewszystkim rozmowa. Nie można tłamsić tego w sobie. Trzeba porozmawiać z kimś nie koniecznie bliskim, lecz przedewszystkim zaufanym i potrafiącym wysłuchać. Myślę, że ta metoda wszystkim pomoże (są oczywiście wyjątki od tej regóły np. ja). Oprócz tego trzeba się zrelaksować, czyli kąpiel, muzyka i jedzenie i inne cielesne uprzyjemnienia życia. Wielu osobom pomaga czynny wypoczynek, tzn, odreagowanie poprzez sport (poco tarcić energie zamartwiane się nad własnym losem skoro można potrenować no i może jeszcze dzięki temu schudnąć). Lecz po co się martwić, ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!