FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
W TYM DZIALE ZAPRASZAM DO "GDYBANIA" O WSZYSTKIM I O NICZYM - O WASZYCH PROBLEMACH, TYM CO WAS GRYZIE, RADUJE, ŚMIESZY ITP. TO CO WAM LEŻY NA SERCU ALBO, PO PROSTU, JAKIEŚ CIEKAWE CYTATY, AFORYZMY, PISZCIE TUTAJ CO WAM DUSZA ZAGRA
Moderator
Dokładnie, zgadzam się z moją współmoderatorką. Jest to dział, w którym będzie można pogadać o różnych głupotach, ale i o ważnych tematach, wręcz egzystencjalnych problemach świata. Także zapraszam do rozmowy.
Wszyscy miewamy dni lepsze i gorsze. Tutaj jest miejsce na to żeby pozbyć się negatywnych emocji i ulżyć sobie. Mam nadzieje, że wszyscy inni chętnie pomogą Ci z problemem bądź pocieszą ^^ nie powiem temat dla mnie XD
Częsty użytkownik
Jeśli chodzi o moje dzisiejsze samopoczucie to nic dodać nic ujać czuje się świetnie
jedynie co mnie dzisiaj zdenerwowało to fakt ze na sprawdzianie z gegry nauczyłam się 3 tematów, których w ogole nie było
po prostu świeeetnie:P
no.. i to by było na tyle;]
dziękuje za uwagę;]
Moderator
Pewnie nie byłaś jedyna, większość nie potrzebnie się męczyła, ale któż mógł przewidzieć, że sprawdzian będzie z dwóch tematów.
Użytkownik
no ale panowie nie jesteście sami.. tak w sumie to ja nawet jeszcze nie kupiłam książki od gegry.... P ale nie było az tak źle
Moderator
No, ja mam książkę, ale i tak jej nie otwieram.
dzisiaj był bezensowny dzien.........cały czas chciało mi sie spać T.T masakra ;/
no i jeszcze jutro histaaaaaaaaaaa i w ogole na nic nie mam ochoty (oprócz spania naturalnie )
Zgadzam się z chemisonem... Było beznadziejnie. Zwłaszcza na biologiach miałam odpływ ale cóż takie życie. A jutro prof. Z*** i 2 razy prof. P***... Już umieram!
Użytkownik
Ja miałam jeszcze większy odpływ na biologiach. A jutro przynajmniej nie musisz pisac matmy Suncuy..
ale wszyscy piszemy histe jak sie skończyc to w kupie
i 2 godziny prof. P*** ^^ nie chce mi sie wstac od kompa.............zaczyna mnie boleć głowa........buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
niech mnie kots przytuli xDDD
Użytkownik
jak sie pisz eseje i w ogole jak to sie jutro bedzie odbywalo ten caly esej??
Użytkownik
no to chyba będzie tak ze na pierwszej lekcji piszesz sprawdzian (taki normalny) a na drugiej dostaniesz temat (możliwe ze będziesz miał parę do wyboru) i piszesz na ten temat alles co wiesz ... ten temat będzie chyba w formie pytania
Najpierw napiszemy sprawdzian a potem esej. Dostaniesz jakis temat i będziesz musiał o nim napisać np:Panowanie Jagiellonów w Polsce. I piszesz pracę na temat Jagiellonów im wiecje napiszesz tym lepiej najcześciej pisze sie to schematem
WSTĘP rozszerzenie tematu czyli to o czym bedziesz chciał pisać, postawienie tezy
WPROWADZENIE bezpośrednie lub pośrednie odwołanie sie do tematu, zagadnienia, problematyki
ROZWINIĘCIE piszesz wszystko co wiesz dobrze jak kierujesz się chronologią wydarzeń i zdarzeniami przyczynowo - skutkowymi
ZAKOŃCZENIE zebranie wniosków, własna ocena