FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
Częsty użytkownik
mi sie podobalo w PDP:) chociaz w zasadzie moglby byc ciut wiekszy ..troche malo miejsca na parkiecie, ale ze jestem mala to sobie w zasadzie jakos radzilam dobrze ze lazienki byly duze;] ale ogolnie klubik przytulny i kameralny:) bardziej mi pasuje na 18-nastki i tego typu mniejsze imrezki, na polowinki troszku za maly:)
ale i tak wiecej plusow niz minusow;)
Nowicjusz
yhymmm...bosko bylo... Asiu..to byla ostatnia nasza "taka" impreza ;P
hah! dziekuje Wam....ze byliscie ze mna^^ ;**
No tak Karolinko wy dwie bawiłyscie sie szampańsko wręcz xD ;* dobrze ze jest juz z wami ok ^^
wystrój lokalu nawet mi sie podobał, ale muzyka nie zachęcała do tańca myśle że było to spowodowane chęcią upodobnienia iprezy do my super sweet sixteen. (Gdzie to cholerne BMV za 50 tysięcy? xD)
Tylko towarzystwo było udane w 100% ale to wiadome
;*
Zgadzam się z przedmówczynią...muzyka była naparwde bardzo średnia...mało miejsca na parkiecie, club fajny ale jak na tak dużą liczbę osób zbyt mały...towarzystwo odpowiadlo mi także w 100%...połowinki X nie mogły być normalne bo to nie jest normalne LO....
Użytkownik
nooo muza cały czas taka sama. w ogóle była mega cicho, bo wszykie rozmowy było słychać. te połowinki nie dostrczyły mi EMOcji w ogóle... za to koleżanka Burakowska tak...
Nowicjusz
OJ tam zdarza się ale naprawde już nigdy wiecej nie zobaczycie mnie wtakim stanie
i