FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
NASZE FORUM ODWIEDZA JUZ PRAWIE POŁOWA KLASY I JEST NAS Z DNIA NA DZIEŃ CORAZ WIĘCEJ, WIĘC CZAS NA PORZĄDNE LOGO. DLATEGO OGŁASZAM KONKURS. ZRÓBCIE LOGO UMIEŚCIE JE W INTERNECIE NA BEZPŁATNYCH WITRYNACH NP. IMAGESHACK.US LUB PRZEŚLIJCIE NA EMAILA daras_1521@wp.pl. FORMAT GIF LUB JPG, MOŻE BYĆ ANIMOWANE. CZEKAMY NA WASZE POMYSŁY DO 1 GRUDNIA. NASTĘPNIE JA I MODERATORZY WYBIERZEMY DWA NASZYM ZDANIEM NAJLEPSZE I BĘDZIECIE MOGLI WYBRAĆ, KTÓRE NAJBARDZIEJ WAM SIE PODOBA, ZWYCIĘSKIE LOGO ZOSTANIE NASZYM OFICJALNYM LOGIEM......
ZAPRASZAMY DO NADSYŁANIA PRAC
ADMINISTRATOR I MODERATORZY
Częsty użytkownik
a co mozna wygrac;] ? wyslalam ci jedno mojej produkcji na maila
Użytkownik
Proponuję żeby Alfonsina vel Kłopacz zaprojektowała logo używając swoich niesamowitych umiejętności krzywdzenia osób które rysuje:D CO WY NA TO???? aaahha:D buziaki:*
Użytkownik
No wiesz;p niektorych nie da sie bardziej skrzywdzic niz sa;p
ejejej większość osób skrzywdziłas Ty Kasiu nieprawdaż? I ja jedną tez
Darku (i tak wole Drak...xD) a moze jakos powklejasz gdzies te projekty logo zebysmy my zwykli smiertelnicy tez mogli je oglądac? Chyba że juz jest taka opcja a ja jak zwykle sie zagubiłam ;P
Brak nadesłanych projektów, bardzo mnie zawiódł, mając w klasie tylu ludzi z duszą artystyczną myślałem, że problemem bedzie zbyt duża ilosć prac a nie ich zupełny brak..prace przysłała tylko Fergusonik i to w formacie, który był nieodpowiedni więc nie mogę tego umieścić na forum...konkurs zostaje przedłużony do końca tego roku.....
Nie no jak ja zaprojektuje logo to bedzie czarne i beda na nim jakies umarlaki xD a tego nikt nie chce.. A na poważnie to czy wystarczy nieruchome czy koniecznie musi to byc migający avatar? to moze sie wezme^^