FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
Moderator
Mi się podoba całe mnóstwo filmów, ale kogo to interesuje tak naprawdę ;p hehe :] Z ostatnio oglądanych filmów to "Wyznania gejszy", tak poza tym to "Gladiator", "Ostatni samuraj", "Dom latających sztyletów", "Szybcy i wściekli: Tokio Drift" (nawet nie wiem dlaczego ) "Władca pierścieni" (genialne!) no i oczywiście "Kelnerka", której zakończenia w życiu bym się nie spodziewała... Polecam! Ahaa no i z animowanych to "Shrek" - trzy części, "Tupot małych stóp" ("Happy Feet"), "Auta" itd. itd. :]
Ostatni samuraj jest dobrym filmem ale są momenty, że można iść spać, jest co prawda dobrym udokumentowaniem życia XIX wiecznej Japoni, Gladiator bardzo dobry film bo genialny reżyser..
tak Gladiator piekny film...muzyka jest świetna^^ i zawsze obiecuje sobie że na końcu nie bede płakac i nawet nie wiem kiedy łzy same mi ciekną. Ale wiecie ja nawet płakałam na tygrysku i przyjaciołach (bo on nie ma rodzinyyy buuu:(). I jeszcze z cyklu "dobre filmy, ale na nich płacze" jest AI Sztuczna Inteligencja.
A wyznan gejszy nie widzialam i czuje sie z tego powodu pokrzywdzona. Ktoś ma pozyczyc?
Polecam wam "Czarny Kot, Biały Kot" boskie poprostu. Coś z życia w byłej Jugosławi ^^
Ja się zgadzam z Wami co do części Shreka Nie wiem jak mogłam to pominąć
Weruś ja "Dom latających sztyletów" nagrałam sobie w wakacje i do dzisiaj nie miałam okazji obejrzeć. A gra tam moja ulubiona aktorka: Ziyi Zhang. Oprócz niej uwielbiam Angelinę Jolie (jestem fanką "Tomb Raidera"
) również za jej życie prywatne i angaż w UNICEF. Z facetów ubóstwiam Jackie Chana, Jima Carrey'a i Chrisa Tuckera.
Moderator
Hehe a ja Angeliny nie lubię bo podebrała faceta Jennifer Aniston (to nie fair, tak się nie robi! ) aha jeśli chodzi o filmy z Jennifer to podoba mi się "Sztuka zrywania"
Poza tym lubię następujące aktorki: Meg Ryan (świetnie zagrała w "Mieście aniołów", Cameron Diaz (za całokształt + dubbing do "Shreka" ;]) no i Ziyi Zhang wspomniana przez Ulcię
A z facetów to na pewno Ben Affleck ("Pearl Harbour"), Josh Hartnett (to samo co Affleck a poza tym "Wicker Park"), Ben Stiller (to jest gościu, zwłaszcza w "Poznaj moją rodzinę" albo "Noc w muzeum", a w "Starsza pani musi zniknąć" po prostu rządzi
) Hehee to by było w sumie na tyle
Jak mi się coś przypomni, to dopiszę :]
Użytkownik
O bajkach zapomnialam;p "NOWE SZATY KROLA"kocham too, pierwsza czesc lepsza od drugiej ale druga tez moze byc.Pozniej "Mulan","Shrek",""Rybki z ferajny",duzo tego ,z filmow jeszcze "Ned Kelly" jakos tak.
Użytkownik
a moje bajki to "pocahontas" i "król lew" no i tez "mulan" ...no i oczywiście sławny "shrek"...a i jeszcze "wszystkie psy idą do nieba"
a tak by the way to czasem lubię sie trochę postrasować na jakiś horrorach i dla fanów tego gatunków polecam"bunkier"
a i jeszcze polecam film "yamakasi"... w sumie nic specjalnego ale jest tam pokazna fajna pasja...sport ...a to tak na zachęte : http://pl.youtube.com/watch?v=Alq5uAIHwuM .... jak oni to robią ;>?
Częsty użytkownik
zachecam do lookniecia jaki film zagosci niebawem na naszych ekranach kin
http://www.filmweb.pl/Persepolis,2007,o … ,id=338362