FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
Moderator
... czyli nowy utwór ... mojego autorstwa Ogólnie to nie jest mój pierwszy utwór, ale jeżeli chodzi o robienie muzyki na komputerze, to tak. Czyli program do robienia muzyki + najprawdziwsze klawisze, podłączone pod PC
. Powstał pod wpływem różnych doświadczeń, mniej lub bardziej wesołych
Stylistycznie wchodzi w muzykę elektroniczną, o czym się przekona każdy słuchający
Melodia, aranżacja, dźwięki są mojego autorstwa (każda barwa choć trochę wykręcona na gałkach i suwakach
enjoy -> One Day In Heaven (Aha, na końcu miał być jeszcze fajny efekt, ale nie wiadomo czemu, nie słychać go)
Jako admin FORUM pozwole sobie jako pierwszy na komentarz............COŚ PIĘKNEGO MISTRZU............Aarox poprostu zabiłeś mnie tym, poczułem się jakbym naprawdę przekroczył bramy niebios, co parwda nie na dzień ale na 4 minuty napewno...BRAWO ......kawał dobrej roboty..
Moderator
Jeszcze wiele do nauki, jeśli chodzi o ten program (i o samo teorię muzyczną). Dzięki za komentarz
Moderator
Jakby co, pliczek przesłany
Moderator
Dzięki za komentarz A że jest pozytywny, to tymbardziej