FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
Moderator
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Moderator
Hehe Arek ale się rozpisałeś, ja bym dodała parę akapitów dla dodania przejrzystości, ale rozumiem, że pisałeś to pod wpływem emocji i w ogóle Jak dla mnie to nadajesz się do jakiegoś magazynu muzycznego jako krytyk muzyczny hehe
Pozdrawiam
Moderator
A wiesz, szczerze dziennikarz muzyczny to moje marzenie ... Opisywać muzykę, szczególnie instrumentalną, jej charakter, barwy, wpływ na świadomość, wizje z nią związane
Moim idolem pod tym względem jest Igor Wróblewski, którego recenzje różnych albumów można poczytać na www.generator.pl
A co do akapitów, to trafiłaś w sedno, emocje górą
Moderator
Dodaję jeszcze jeden genialny, dynamiczny i sekwencyjny utwór (a raczej fragment utworu) Schulze'a, który pominąłem
>Friedemann Bach< , pochodzący z płyty "X" (która to płyta jest połączeniem elektroniki z klasyką)
Niezły art. bardzo fajnie się go czyta, nie trzeba się zastanawiać co chciałeś przekazać . Ja osobiście Klausa poznałem ze złej strony na początku ale potem (czyt. od wczoraj) polubiłem jego muzyke podobnie jak AaroX z płyty "Kontinum", ten artykulik sie do tego przyczynił, a to już sukces.
Moderator
Obopólny sukces dodajmy Na stronie myspace (pierwszy mój link) Klausa jest fragment "Sequenzer (From 70 to 07)" ze wspomnianej "Kontinuum" , która jest jedną z tych płyt dobrych na początek słuchania KSa
Aro naprawde Cie podziwiam bo widać jakim jesteś fanem:) to super, że nie tylko się na tym znasz ale także sam toworzysz! Szacunek ^^ i moja sympatia bo chemison lubi ludzi, którzy bez muzyki żyć nie mogą.(obojętnie jakiej)
pzdr<3
* Dark Side Of The Moog xD hah no cieeeeeekawe do kogo:)
Moderator
Coś ostatnio mniej powstaje w mojej głowie, bo wena trwa krótko i pomysły kończą się na demach ... Czekam na wielkie "otwarcie umysłu" Muszę przyznać, że bardzo lubię dźwięki i muzykę KSa, jednak długo potrwało, zanim naprawdę je polubiłem ...
Musiały się trochę "odleżeć" w moich zwojach, żeby do nic wrócić i ich słuchać
Aro tata własnie puszcza mi Tangerine Dream:) wyczuwa sie aure niesamowitosci ejjj słysze przetworzoną gitare
to jakiś koncert jest. Cytuje tate "Jarre jest ich komercyjną wersją" ja sie z tym nie zgadzam bo on po prostu tworzy cos innego .
Ostatnio edytowany przez chemison (2008-03-16 20:01:29)
Ja w ogóle podziwiam Arka za takie oddanie się tej muzyce Ale doskonale go rozumiem
Tyle informacji o Klausie, a to dopiero "pigułeczka". No ładnie, ładnie
Gratuluję !!!
Aro obiecales mi odpowiedz na tekst mojego taty;) Nie przejmuj sie nim bo znowu nie jest z niego jakis znawca tylko fan Fan progresywnego i klasycznego rocka i oczywiscie muzyki elektronicznej. Kazał mi sie zapytac czy znasz Marka Bilińskiego?
Chociaz nie przepadam za muzyką elektroniczną jak sam zauważyles warto czasem posłuchac czegos odmiennego. I od czasu do czasu robimy sobie wieczorki muzyczne Mama to wytrzymuje bo ona nawet czasem poslucha Wednesdaya jak jej zapodam:) Ciesze sie ze lubie niektóre zespoły tak samo jak moi rodzice bo przynajmniej w trasie nie kłocimy sie czego słuchac XDDD