FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
UWAGA! ZUGBIŁAM BĄDŹ POŻYCZYLAM ( ALE MAM MAŁY ROZUMEK W ZWIĄZKU Z TYM PAMIĘĆ TAKŻE)
1) zeszyt do historii (niebieski)
2) zeszyt od fizyki (czarny z napisem Fizyka)
3) zeszyt od matmy (bialo pomaranczowy)
4) podręcznik od języka polskiego.NIEAKTUALNE (Jim mi go przypadkowo zajuchcił xD Agnes Varda znaczy sie ^^)
Ps. Bałagan świadczy o ciekawej osobowości. DZIEKUJE )
Ostatnio edytowany przez chemison (2008-02-26 19:29:22)
Moderator
Dominika to powinno być umieszczone na samym wejściu na forum heh w jakiś ogłoszeniach typu "biuro rzeczy znalezionych/zagubionych"
Nowicjusz
mam pytanie czy ktoś nie mam mojego zeszytu do geografi?? bo ja nie moge znależć
Bywa tak, że pożyczamy od siebie różne rzeczy - książki, zeszyty itp. Czasem jednak z braku czasu lub po prostu z zapomnienia zdarza się, że pożyczony przedmiot nie wraca do właściciela. Tutaj można spytać klasowych koleżanek i kolegów czy wiedzą co się stało z... np. zeszytem, książką, kserówką
) ZESZYT OD FIZY I MATMY JUZ SIE ZNALAZŁ (ADI XDD - dorwe go kiedy indziej! ) ale moja historia gdzies sie zawieruszyła
ale na szczescie zalozylam juz sobie new zeszyt ;] ukłony dla Jagody;*
Moderator
Hehe jak tak bedziemy gubić to bedziemy mieli nowe usprawiedliwienia czemui nie umiemy na sprawdzian:D pani Marysia się ucieszy z tego faktu:D
Moderator
tez jakas wymówka:D trzeba ja zastować prof. prof. Zawadzki napewno to łyknie:D