FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
A TUTAJ MOŻEMY W NIESKONCZONOŚĆ GADAĆ O HOBBY JAKIE ŻĄDZĄ WASZYM ŻYCIEM WIERZE, ŻE WIELU Z WAS MA BARDZO DUŻO DO POWIEDZENIA I WYNIKNIE MNÓSTWO CIEKAWYCH DYSKUSJI
NIE WSTYDŹCIE SIĘ WYRAŻAĆ SWOJEGO PRAWDZIWEGO "JA"! KAŻDY CZŁOWIEK JEST WSPANIAŁY
Moderator
Aj aj Ulcia Ty znasz moje zainteresowania (ale cicho sza ;])... Przede wszystkim fotografia, ale to amatorsko, spotkania ze znajomymi, moje zwierzątka których posiadam duużo
Takie mini zoo
Ahaa no i poza tym lubię kino, zwłaszcza komedie, ale takie śmieszne oczywiście
No i moją wielką lecz nieodwzajemnioną miłością są siatkówka i piłka ręczna :] No to by było na tyle
Idę na obiad ;P
Użytkownik
dobra to teraz ja cos napisze o moich zainteresowaniach.. bardzo lubie kryc sie po polnocy w ciemnych zakamarkach naszego mrocznego miasta i czekac na moje ofiary, i wykrecac im glowy...
Bardzo się cieszę, że nasz dział (mój i gawrona) zyskał już popularność Mam nadzieję, że będziemy gadać i gadać i gadać na wszystkie tematy odnośnie zainteresowań. Borzy, bardzo trafne
Myślisz że ktoś Ci uwierzy?
Wercia oczywiście,że znam Twoje Interessen, a z Tobą Daria w całości się zgadzam - muzyka i taniec rządzą!!!
Moderator
Borzy nie przejmuj się, ja ci wierzę Ten dział (tak jak i nasz drugi) jest stworzony dla was, byście mogli się podzielić jakimiś ciekawymi zainteresowaniami ze sobą (i oczywiście z nami też). Jeżeli macie jakieś hobby, które waszym zdaniem jest ciekawe, orginalne, to bierzcie przykład z borzego i podzielcie się tym.
Oj dziewczęta, tak nie ładnie nie dopowiadać wszystkiego, teraz będę główkował przez cały tydzień czym intresuje się Wercia:D. Co do muzyki się zgadzam, a do tańca się może przekonam, jak mnie ktoś nauczy tańczyć.
No no Gawron propozycja nie do odrzucenia.....ogniste rytmy latino - amerykańskie, może zaprezentujesz nam swoje nabyte umiejętności napewno siedzi w Tobie ognista bestia taneczna, którą trzeba rozbudzić
Śpiesz się połowinki zbliżają się wielkimi krokami
Częsty użytkownik
zaczne od tego ze mnie przerazlil post Bartka;] ja mieszkam 2 bloki od ciebie ...teraz nawet do BIEDRONKI bede bala sie wyjsc xP
ok teraz pare slow o moich zainteresowaniach po za music, tak wiec bardzo lubie rysowac , malowac:D
no.. i jeszcze oczywiscie lubie sobie czasem podylać lubie chodzic na zakupy ale z kobietkamii bo faceci zrzedząą! przyklad ? nasz klasowy Bartuś
np wyciagam go do browaru,M1 bo chce sobie kupic buciki i nie wiem dlaczego denerwuje sie jak przegladam bluzki , spodnie i inne rodzaje garderoby niz butyxP nie rozumiem o co mu chodzi:PP i ciagle musi gdzies siadac bo go bola nogiii- tego tez nie rozumiem:PP
faaaceci...;]
a przy okazji pozdoffki i bu$ki dla Ciebie Bartus:*
Moderator
Hehe Daruś tylko tydzień? Ja myślałam, że to będzie dopiero zagadka a tu tylko tydzień. Normalnie zawiodłeś mnie ;D heheh :] Oj Aga Ty to masz problemy z tym Bartusiem ;] ale nie martw się, w końcu się przyzwyczai... Chociaż mówiąc szczerze to zauważyłam, że niewielu facetów lubi zakupy :] Ciekawe dlaczego ;]
Moderator
A to zależy gdzie te zakupy ... jakbyście poszły do sklepu muzycznego (testowane Rolandy, Korgi, Yamahy achhh), bądź Empiku, to mógłbym chodzić całymi godzinami ... A tak ... ile można patrzeć na bluzki
Moderator
Heh no właśnie, tak samo jak faceci nie lubią siedzieć w sklepach odzieżowych, tak nie każdą dziewczynę musi interesować chodzenie po sklepach np. muzycznych... ;] Tak to już jest Ważne, że mimo wszystko większość ludzi od nie rezygnuje ze swoich upodobań (no oczywiście od każdej reguły są wyjątki ;p). I tak ma być!
o moich zainteresowaniach wiedzą wszyscy także ja też chętnie zobaczę Gawrona jak tańczy latino dance
Użytkownik
Aga nie wiem czy wiesz ale po polnocy to biedronka juz jest dawno zamknieta ^.- nie dziekuj ;pp ;]
Moderator
Hm ... Z Archiwum X ... I nocne problemy Biedronki