FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
Częsty użytkownik
borzy napisał:
Aga nie wiem czy wiesz ale po polnocy to biedronka juz jest dawno zamknieta ^.- nie dziekuj ;pp ;]
o kurczeM nie doczytalam:P ale ze mnie blondynka ;>
* a Ty Darku i Arku sie nie czepiajcie:D
Ostatnio edytowany przez FeRgUsOnIk (2007-11-13 13:50:35)
Moderator
Nie żebym się czepiał, ale to jest genialny pomysł na odcinek Archiwum X, tylko go trochę poprawić i coś jeszcze dopowiedzieć ...
ja oprocz gdybania preferuje narzekańsko i schizowanie.
Kręci mnie psychologia (no lepiej se uważajcie xD) ,filmy z Audrey Hepburn^^, a wlasciwie to nie mam zainteresowan bo mi sie nie chce. Lenistwo=nowe, lepsze hobby.
Jednakowoż nie zapomninajmy o mojej maniakalnej pasji zakupow. Tydzień bez centrum handlowego to tydzień starcony
A tańczyć tez lubie, wieczorami <3
(uwielbiam muze ale to nie ten temat xP)
Częsty użytkownik
Aarox napisał:
Nie żebym się czepiał, ale to jest genialny pomysł na odcinek Archiwum X, tylko go trochę poprawić i coś jeszcze dopowiedzieć ...
hehe wiesz.. w zasadzie zawsze chcialam zagrac w jakims filmie
wiec w jakims podobnym serialu do "z Archiwum X" chetnie bym zagrala:D albo w jakims horrorze:D ciekawe czy bym sie sprawdzila jako np wampir:P
Ostatnio edytowany przez FeRgUsOnIk (2007-11-13 17:57:51)
Użytkownik
nie zebym sie k**** czepial, ale to jest forum o zainteresowaniach a nie jakichs duperelech xDDD
Użytkownik
:rysowanie,malowanie,obijanie sie,jedzenie,pastwienie sie nad kotem(jako hobby), filmy,ludzie,zwierzeta,muzyka, wlasciwie to wszystko i nic.
Moderator
Darek nie wierzysz mi, że ze mnie jakiś latinodancer, a ja wierze, że drzemie we mnie ogromny potencjał. Z miłą chęcią nauczyłbym się tańczyć, a później może i kto wie do "Tańca z Gwiazdami" mnie zaproszą. Jeżeli ktoś się interesuje fotografią to zapraszam do wysyłania do naszej galerii swoich autorskich zdjęć; ale nie tylko oni ale wszystkich zachcam do zamieszczania zdjęć swoich zainteresowań. Borzy może jakiś film pokazowy z twoich nocnych akcji. Co do zakupów to od nie dawna jest drażliwy temat w naszej klasie. Sądzę jednak, że nigdy kobiety i mężczyźni nie dojdą do porozumienia, rodzi się pewien konflikt interesów.
Gawron to już ostatnia edycja "Tańca z Gwiazdami" nie żeby bylo mi smutno czy coś.....a tak na marginesie jak sama nazwa wskazuje z GWIAZDAMI...
Tak wysyłajcie, do galerii swoje autorskie foty, foty z życia szkoły, klasy, lub uczniów
Użytkownik
nie badzcie az takimi optymistami;p dochodze do wniosku ,ze z tym trzeba sie urodzic.
Niekonieczne Alfonsina:P Optymizmu można się nauczyć jestem na to żywym przykładem
A gawron dzisiaj rzeczywiście dał niezły popis salsy
następnym razem większa akcja bioder!!! Jejku! zamieniam się w Ivonę Pavlović
Użytkownik
Ulka ty sie nauczylas optymizmu?? Od kogo?