FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
fotografia, fotografia, i jeszcze fotografia...ludzie spasujcie ! tak wiem chemison "też mi przykro że nie jestem oryginalna" ale chociaż umiem odróżnić pozerstwo od autentycznej pasji.Jeśli kogoś uraziłam - sorry ;D <ironiczny uśmiech>
Fotografia cyfrowa czy analogowa.....bo ja lubie bardzo cyfrową fotografie chociaż do analogów mam jakiś sentyment myśląc o cyfrowej nie mysle tu o pstyrakniu fotek jakimś jak ja to nazywam "zabawkowym aparacikiem" tylko porządną lustrzanką.....
Cyfrowa.ej weź mi Slasha nie denerwuj bo ona juz długo zbiera na dobry sprzęt i nie bawi sie w pstrykanie foteczek tylko podchodzi do tego profesjonalnie.
Ja sie bawie w pstrykanie foteczek, boje sie Slasha zeby robic cos innego^^
yyyyyyyy......no..... ;P właśnie proszę mnie nie denerwować
cyfrowa mi bardziej podpada pod gust ale tradycyjna czy jak kto woli analogowa też ma swoje zalety.Niestety moje fundusze są na razie niewielkie więc planuję kupić kompakta na którego czaję sie już od półtora roku.
Potem planuję kupić lensa macro i zacząć coś robić xD ale narazie nic nie mówieee.....to moja tajemnica XD ave ! ;*
No tyle, że przy kompakcie musisz sie zastanowyć czy zoom czy stała ogniskowa.....zależy jakie foty masz zamiar pstrykać, spontaniczne czy stałe "pozowane" ja miałem kompakta ze stałą ogniskową i nie pasował mi zbytnio...teraz jade głównie na Canonie z zoomem ale jak mi sie uda to korzystam z lustrzanki "rodzinnej" Nikona Coolpix 5700...przymierzam sie do zakupu własnego...no to widze spore plany życze powodzenia
Ostatnio edytowany przez Akinorew (2007-12-06 16:09:06)