FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
Moderator
Ale z ciebie intrygantka szatarzu się zachciewa no no. Wyszedł diabeł spod spudnicy
Ja też piszę poprawę i powinienem się uczyć jutro w nocy, ale nie wierze w to
Częsty użytkownik
no kurcze no...co ja mam z tego ze mu daje zeszyty do skserowania? on oszczedza duzo czasu a ja nic nie mam;p a za darmo umarlo;]
Moderator
No dobra, ale żeby odrazu stosować szantaż.
Użytkownik
no ja tez poprawiam w czwartek mam nadzieje na chociaz 3 anoooo wieczorowka to by bylo to ;] bym zdal szkole bez uczeszczania do niej,, podobno poziom mięęta xd
Częsty użytkownik
gawron napisał:
No dobra, ale żeby odrazu stosować szantaż.
no dobrze, nie stosuje zadnego szantazu;) czasem go tylko ustawie ze ma brac to pod uwage jak mnie denerwuje;]
Częsty użytkownik
apropo poprawy: ci co poproawiaja ida na 8.35 czy na 7.45?
Użytkownik
na matme idziemy a ci co nie poprawiaja nie ida na matme ;p
Częsty użytkownik
borzy napisał:
na matme idziemy a ci co nie poprawiaja nie ida na matme ;p
bartek! nie dobijaj mnie:P prosze o odrobine zrozumialej:P ale wywnioskowalam ze idziemy na 8.35;p zgadza SE?
Moderator
Ci co matmę poprawiają idą na 8.35, mam nadzieję że t nie edziesz mnie szantażować
Częsty użytkownik
wiesz ja szantazuje jak mnie ktos zdenerwuje:D jak narazie nie mam czym cie szntazowac , a jak bym miala to bym znalazla powod- chciaz by to dzisiejsze napastowanie mnie w szkole
Użytkownik
tak mi sie zdaje.. o wlasnie przypomnialo mi sie ze trza zajrzec na moje ukochane forum xD rapduma.pl
Częsty użytkownik
borzy napisał:
tak mi sie zdaje.. o wlasnie przypomnialo mi sie ze trza zajrzec na moje ukochane forum xD rapduma.pl
ide obcykac sobie te twoje forum
Moderator
och, to nie było napastowanie, jeszcze nie, ale skoro pocułaś się urażona to przeprzaszam. Dobra ja lecę coś przekąsić
Częsty użytkownik
"jeszcze nie" przerazaja mnie te 2 slowa:P
ja tez chetnie bym cos zjadla ale niestety nie moge jesc juz tey porze:/
Użytkownik
ide zaraz spac.. tzn. ide sie polozyc i sluchac przez godzine mp3 po czym w koncu zasypiam