FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
Moderator
Na wstępie proszę wszyskich by nie używali nazwisk nauczycieli, wystarczy jak zamieścizie inicjały lub pierwszą lirerę nazwiska, a potem gwiazdki. Gwarantuje, że każdy skapnie się o kogo chodzi. Po za tym teraz tak już będzie dłużące się godziny itp., a żeby was dobić powiem jeszcze, że niedługo będzie tak, iż jak będziemy wychodzić bedzie ciemno i jak będziemy wracać, też będzie ciemno. Pogoda będzie nastrajać wybitnie do kimania.
Użytkownik
właśnie zrobiłam sobie małą przerwę nad matmą... jestem sfrustrowana zła i wszytko mi sie miesza ... zraz dostane szału ;PP ....eh musiałam sobie trochę pomarudzić ... ratuuuuuuuuuuuuuujcie!
Częsty użytkownik
dzisiejszy dzien byl dla mnie baaardzo meczacy;] zwlaszcza ta poprawa sprawdzianu z matmy z samego rańca.. no i sprawdziaan i esej z histy - na legalu sciagalam w 2 lawce;p mam tylko nadzieje ze dobrej ściągi użylam no i jeszcze 2 grupa miala miec 3 niemieckie na sam koniec o_O na szczecie byly tylko 2 ale i tak mnie "z lekka wykonczyly" a jeszcze trza sie pouczyc na kartkowe z anglika ...no i polski....help
Użytkownik
oj ja dawno tak zła w szkole nie byłam... ta matma to było jakieś nieporozumienie... z historii zawsze da sie coś ściągnąć a niemiecki hmm ;/ ...
a mnie polak omija ;PP bo już byłam pytana ;PP
Apropo sprawdzianu z historii jak na moje oko i moją wiedzę był trudny, więc naparwde współczuję tym co nie mogli ściągać.....bo ja miałem duże problemy, żeby szybko coś napisać na tej pracy...;/ Co do eseju, chyba większość zabrała się za pisanie o odkryciach geograficznych narazie tylko 2 osoby wiem, że się wyłamaly i pisały inne tematy
Moderator
Tak, matma to było totalne nieporozumienie ... siedząc nad tą kartką myślałem, co ja tutaj robię ... ;p
A historia też nie za bardzo ... ale esej chyba lepiej (tak jak większość, pisałem o odkryciach)
Częsty użytkownik
wow to ja jestem ta z nielicznych co nie pisala o odkryciach:P ja pisalam ten drugi temat o jagiellonach
Użytkownik
Matma masakra, jakies kpiny w ogole.
Użytkownik
no i co... wpisze znowu wszystkim(?!) gratis kolejną 1... ahah 1/1 czaDDD...
Użytkownik
tak no matma byla genialna.. szczegolnie dlatego ze tak sobie sie nauczylam. Prawda ASIA????
Nowicjusz
dla mnie historia byla istna masakra noo prof. Zawadzki stal caly czas nade mna... ;| mialam tyyyle sciag i nie moglam z nich skorzystac nooo ;( ehhh
nastepnym razem sie naucze xDD
hah! ;D
Użytkownik
słyszałam, że zjeżdżał po rurze, żeby zobaczyć czy przypadkiem nie ma ktoś zeszytu na kolanach ;DD
w pewnym momencie usiadł w pierwszej ławce. to nie było miłe dla mnie, Baszczyńskiego i Martyny xP ale szybko się zmył, BOOO tyły wzbudziły jego podejrzenia
Karolina następnym razem to warto siedzieć w jednej z pierwszych ławek ;*
Ostatnio edytowany przez Baranek (2007-11-16 15:43:20)
Użytkownik
no
właśnie Aguś Mamy sprawdzony sposób... co do mnie to dzisiaj złapał mnie totalny dół bo boję się że nie zdążę z tą "Odą do młodości" na piątek... Ale cóż... Trzeba się będzie wziąć
Użytkownik
dobrze, że Ciebie posłuchałam Ulka
no pięknie, wiem troche tego jest... ja też już chyba zaczne powoli czytać, bo w piątek będzie yyy yy yy y... ;P