FORUM KLASOWE III C
..........::::FORUM ZAWIESZA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ ZE WZGLĘDU NA MAŁE ZAINTERESOWANIE::::.............
PODZIĘKOWANIA DLA WSZYTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ROZWOJU FORUM A ZWŁASZCZA DLA MODERATORÓW
Moderator
Moj kochany moderatorze:) ja się martwie o Twoje zaległości spowodowane, spoźnianiem się na lekcje, co spowodowane jest bezsennością... To nie jest żadna docinka... A z tą matmą damy sobie radę... zawsze możesz na mnie liczyć to ci pomogę... w ogóle jak ktoś ma problem z matmą to ja chętnie pomogę, naprawdę... Tylko przyjść i powiedzieć
Użytkownik
ej, gawron ja tez juz nie potrafie zasnac przed 0.00 ;/ w ogole teraz jest gnoj i chodze spac o 3.. kurde mac !
Częsty użytkownik
ja tez nie zasne nigdy przed 00.00 dziwie sie tym co chodza NAJPOZNIEJ o 22!! ja o tej godzinie to nawet wyrka nie mam zrobionego:P po za tym wieczorem najlepiej mi sie uczy;]
Ostatnio edytowany przez FeRgUsOnIk (2007-11-19 21:41:03)
Użytkownik
a ja mogę spać ale jakoś zawsze wychodzi że idę o 1 i potem nie mogę wstać rano ;/...a nie nawidzę wstawania rano
Częsty użytkownik
tzn ja w zasadzie bym zasnela ale mi szkoda tych godzin do polnocy... dla mnie to jeszcze dzien
Użytkownik
czy spie 5 h czy 10 i tak jestem niewyspana.wiec mi to bez roznicy o ktorej ide spac.Nic nie jest w stanie pozytywnie wplynac na funkcjonowanie mojego mozgu.
Użytkownik
jak nie możesz sie rozbudzić to pobiegnij rano na szczepankowy autobus albo tramwaj..no nie wiem... pomaga ;D
Moderator
No trzeba przyznać, że bieganie na lub za tramwajem, bądź autobusem rozbudza, szczególnie jak się jest już spóźnionym:D. Ja już się przyzwyczaiłem do tego, iż rano biegam:cool:. Zresztą co raz lepsze wyniki uzyskuje:lol:
Użytkownik
wiesz jak juz wychodze z chaty to juz jestem zlekka rozbudzony.. najgorzej jest mi wstac w wyra a w ogole ja nie gnam za tramwajem, jak widze ze mi ucieka to wole poczekac na nastepny albo iść z buta
mam ten komfort
Użytkownik
gdzie u mnie na wsi tramwaje,ewentualnie autobus jednej i niepowtarzalnej linii.poza tym mam kondycje 80 letniej babci;p wiec jak tu biegac jak zadyszki dostaje..
Częsty użytkownik
a co batek powiedzial takiego?
ja tu nie widze żadnej docinki
Użytkownik
naab-.-
Częsty użytkownik
ejj no co to ma znaczyc?? jest 0.53............. nie moge zasnac.......mialam nadzieje ze z kims sobie pogadule a tu nikogo nie ma wstydz sie Darkuu G..buu
eeeł miałam zamiar wejsc na kompa po 24 i z wami po czatować ale moja ciekawa osobowość doprowadziła do burdelu u mnie w pokoju (jak zwykle ;]) i musze to sprzątnąc a w tak zwanym miedzy czasie pewnie poogladam tv itp. xD poza tym jak wy to robicie że nie spicie o 24 w ciagu tygodnia? to jakis hardkor ja padam na twarz ja wracam do chaty z budy =.='